Now Reading
The Devil’s in the Details
Slut for Slicha
A Very Jewcy Rosh Hashanah
Snipped and Satisfied
Schtupless in Seattle
Gefilte Guilt
Messy Meshugane. Again.

The Devil’s in the Details

Burn! Hugo Chavez referred to our illustrious president as Satan yesterday from the same UN podium where Bush had made his address the previous day, saying "The devil came here…Right here. Right here. And it smells of sulfur still today, this table that I am now standing in front of."

But if you're going to insult the country that produces more teen movies than any in the world (take that, Bollywood), you better expect a snappy comeback. US Ambassador John "Mean Girl" Bolton wasn't present to witness the dis, he told the AP, because he usually just dispatches a "junior note-taker" "when governments like that speak."

Did you hear that, Venezuela? "Governments like that," like, totally don't even exist at this school.

[AP via AMNY]

View Comments (2)
  • Bulunulan çağ içerisinde sosyal medya uygulamaları çokça kullanılmaktadır. Çok sayıda sosyal medya uygulaması ve sosyal medya sitesi bulunmaktadır. Bu nedenle de insanların kullanmak için tercih edebileceği sosyal medya seçenekleri oldukça fazladır. İnsanlar bir ya da birden fazla sosyal medya uygulaması ya da sosyal medya sitesi kullanabilmektedirler. İnsanların sosyal medyaya olan ilgisi çok fazla olduğu için ortaya çıkan yeni yeni sosyal medya siteleri ve sosyal medya uygulamaları bulunmaktadır. İnsanlar bu siteler ya da uygulamalar içerisinden kendilerine uygun olanları seçip kullanabilmektedirler. Genel olarak sosyal medya uygulamaları ya da sosyal medya sitelerinde üyelik zorunluluğu bulunmaktadır. Ancak sadece bir siteye üye olunmayabilir. Birden çok sayıda sosyal medya uygulaması ya da sosyal medya sitesine üye olan insanlar vardır. İnsanların bazıları sosyal medyayı keyif için kullanmaktadırlar. Ancak sosyal medyayı para kazanmak için kullanan da çok sayıda insan bulunmaktadır. Ancak tabii ki de her insan sosyal medya üzerinden para kazanmayı başaramamaktadır. O sosyal medya üzerinden para kazanmak devamlılık gerektiren bir para kazanma yöntemidir. Ayrıca sosyal medya üzerinden para kazanmak için yapılması gereken çok fazla ve ilgi çekici şey vardır. Ancak sosyal medya üzerinden para kazanmak için dikkat edilen hususlar genel olarak aynıdır. Örneğin instagram üzerinden para kazanmak isteyen bir kişi beğeni sayısını fazla tutmalıdır. Beğeni sayısını fazla tutmak için İnstagram beğeni satın al</a seçeneğini kullanan çok sayıda insan bulunmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top