Now Reading
Ex-Russian Premier Sick Now, Too
Slut for Slicha
A Very Jewcy Rosh Hashanah
Snipped and Satisfied
Schtupless in Seattle
Gefilte Guilt
Messy Meshugane. Again.

Ex-Russian Premier Sick Now, Too

Former Russian premier Yegor Gaidar has fallen violently ill in Ireland, just a week after ex-KGB agent Alexander Litvinenko succumbed to radiation poisoning in London. Everyone more or less concedes that it was Vladimir Putin who gave the slithery go-ahead for a mini-Chernobyl infusion into one of his most outspoken critics and former intelligence comrade. You can't come of age as a Stalinist spy in Hamburg and Bonn without realizing that sooner or later, everyone who ever held your job must be liquidated:

Mr Gaidar is now in a stable condition at an undisclosed Moscow hospital, undergoing tests. In a telephone interview with the FT, Mr Gaidar said the doctors had so far been unable to identify the cause of the violent vomiting and bleeding that he suffered during a conference in Ireland.

I'm sure it's nothing. Just your normal, seasonal case of Bubonic plague.

View Comments (3)
  • Gelişen teknolojiyle beraber klasik baskı tekniklerinin yerini dijital baskılar almıştır. Dijital baskılar daha estetik ve daha canlı bir sonuç ortaya çıkardığından daha avantajlı konumdadır. Dijital baskılar sayesinde broşür, poster gibi tanıtım materyalleri üretebilir veya baskılı kıyafet ve kupa gibi ürünlere baskı yapabilirsiniz. Aynı zamanda dijital baskı yöntemiyle stant kurmak isteyen kişiler için de stantlara baskılar kolaylıkla yapılabilmektedir. Tüm bunlara ek olarak tabelalarda da dijital baskı tekniği ile daha kaliteli bir performans elde edilebilir. Tasarımlarınızın Ümraniye dijital baskı ile gerçeğe dönüşmesi markanız ve işletmeniz üzerinde oldukça büyük etkilere yol açacaktır. Sizler de firmamız ile iletişim kurarak dijital baskı ürünlerinden dilediğinizi kolayca bastırabilir ve ürünlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • After study many of the blogs on the internet site now, i really appreciate your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark internet site list and will be checking back soon. Pls look at my internet site also and make me aware what you think.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top